Activiteiten 

Kleutergym Nijntje beweegdiploma 
Tijdens de lessen worden iedere week de basisvormen van bewegen geoefend. Hierbij kunt u denken aan rollen, draaien, kruipen, springen, hinkelen, klauteren, schommelen, zwaaien, gooien, vangen en mikken. Wanneer de kinderen alle vaardigheden beheersen, mogen ze het officiële beweegdiploma in ontvangst nemen!

Gym/turnen meisjes
Iedere week worden verschillende grondvormen van bewegen geoefend en profielelementen van het turnen. Tevens is er aandacht voor spel.
Er is vanuit de gymgroepen de mogelijkheid om door te stromen naar recreatie turnen of selectie turnen.

Parkour / freerunnen Jongens
Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. De technieken worden geoefend in de gymzaal met behulp van allerlei materialen zoals; banken, kasten en wandrekken.

Aerobics
Iedere week wordt een andere les aangeboden. Denk aan latin, combinetics, xco, taibo low impact. Voor mensen die het leuk vinden om in een groep, op muziek aan hun conditie, uithoudingsvermogen, vetverbranding en spierversterking te werken. Het is met ieder niveau mogelijk om in te stappen.

Gym 55+ 
Tijdens de lessen doen we allerlei oefeningen op muziek voor schouders, nek, buik, rug, armen en benen. Af en toe is er ook ruimte voor een spelletje. Maar vooral: lekker samen bewegen.

Bestuur
Voorzitter        – Bianca Segeren 
Secretaris             – Angelique Segeren
Penningmeester       – Elly Rovers