Kleutergym Nijntje beweegdiploma 
Ontdek de magie van bewegen met Nijntje! Onze Nijntje Beweegdiploma-lessen zijn ontworpen om jonge kinderen, in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar, te inspireren en aan te moedigen om op een leuke en speelse manier te bewegen, terwijl ze belangrijke motorische vaardigheden ontwikkelen. Laat je kleintje meedoen en de wereld van beweging verkennen met ons Nijntje Beweegdiploma-programma!

Tijdens de lessen worden iedere week de basisvormen van bewegen geoefend. Hierbij kunt u denken aan rollen, draaien, kruipen, springen, hinkelen, klauteren, schommelen, zwaaien, gooien, vangen en mikken. Wanneer de kinderen alle vaardigheden beheersen, mogen ze het officiële beweegdiploma in ontvangst nemen!

Gym/turnen meisjes
Onze trainers begeleiden elke sporter in het ontwikkelen van technische vaardigheden, kracht en flexibiliteit, terwijl ze de kunst van het turnen verkennen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze turnlessen bieden een stimulerende omgeving waarin je je vaardigheden kunt verbeteren en nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Iedere week worden verschillende grondvormen van bewegen geoefend en profielelementen van het turnen. Tevens is er aandacht voor spel.
Er is vanuit de gymgroepen de mogelijkheid om door te stromen naar recreatief turnen of selectie turnen.

Groepsspringen
Spring naar nieuwe hoogten met onze groepsspringlessen! Met tempo achter elkaar aan springen, zweven en draaien. Het gevoel van vliegen, vrijheid en teamverband, waarbij je de mogelijkheid hebt om je coördinatie en sprongkracht te verbeteren. Groepsspringen bestaat uit verschillende sprong- en vloersituaties zoals mini-trampoline, mini-trampoline kast, plankoline kast en lange mat, voor zowel meisjes als jongens vanaf 6 jaar.

Parkour/freerunnen Jongens
Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. De technieken worden geoefend in de gymzaal met behulp van allerlei materialen zoals; banken, kasten en wandrekken. Leer hoe je obstakels overwint, acrobatische bewegingen uitvoert en je eigen stijl ontwikkelt terwijl je de wereld als je eigen speeltuin verkent.

Aerobics
Of je nu op zoek bent naar een effectieve cardio-workout of gewoon plezier wilt hebben met bewegen op muziek, onze aerobicslessen bieden de perfecte mix van plezier en fitness. Doe mee en laat je meeslepen door de beat terwijl je je uithoudingsvermogen verbetert en calorieën verbrandt. Iedere week wordt een andere les aangeboden. Denk aan Latin, Combinetics, XO, Taibo low impact. Voor mensen die het leuk vinden om in een groep, op muziek aan hun conditie, uithoudingsvermogen, vetverbranding en spierversterking te werken. Het is met ieder niveau mogelijk om in te stappen.

Gym 55+ 
Blijf fit en actief, ongeacht je leeftijd, met onze 55+ gymlessen! Onze lessen bieden een zachte en effectieve manier om kracht, balans en flexibiliteit te verbeteren. Onze instructeurs zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan je fitnessdoelen terwijl je geniet van het gezelschap van gelijkgestemde individuen. Tijdens de lessen doen we allerlei oefeningen op muziek voor schouders, nek, buik, rug, armen en benen. Af en toe is er ook ruimte voor een spelletje. Maar vooral: lekker samen bewegen.